Σημαντική ενημέρωση: Το ηλεκτρονικό κατάστημα smartreader.gr απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους και πελάτες χονδρικής πώλησης.
×
OUR PHONE NUMBER: 0030 694 884 7246
 

Η Εταιρεία

Η εταιρεία PHARMAOPTICAL ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για οπτικά και παραφαρμακευτικά είδη στο χώρο του φαρμακείου. Όντας μια νέα εταιρεία στο χώρο, είμαστε στη φάση της οργάνωσης του δικτύου πωλήσεων αλλά και στην λίστα των προϊόντων μας.

Το παρών e-shop στήθηκε με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μέσα από αυτό το «εργαλείο» πιστεύουμε ότι θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα της εξυπηρέτηση μας με την αμεσότητα και τη ταχύτητα της πρόσβασης που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε δίπλα στον φαρμακοποιό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα οφέλη που μας δίνει η τεχνολογία μέσω αυτού, θα επιστρέφονται στους πελάτες μας με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές και πάντα στην ανώτερη ποιότητα που έχουν τα προϊόντα μας. Η εικοσαετής εμπειρία μας στα οπτικά είδη, είναι η εγγύηση ότι τα επιλεγμένα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι άριστα ποιοτικά και σύμφωνα με τις εξελίξεις τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και με τη τελευταία λέξη της μόδας. Διαρκώς συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις και ενημερωνόμαστε για ότι νεότερο υπάρχει ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα είδη. Η εμπειρία μας αλλά και η προσήλωση μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι η καλύτερη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε στους πελάτες μας, για τίμια και κερδοφόρα συνεργασία. Οι υπάρχοντες πελάτες μας ξέρουν και προσφέρουν τα άριστα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς στους πελάτες τους.

Το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας μας είναι τα γυαλιά ανάγνωσης SMART READER, με την καλύτερη ποιότητα και ανθεκτικότητα. Σε μοντέρνα ή κλασικά σχέδια, σε διάφορα χρώματα και design. Πάντα όμως με υλικά ανθεκτικά, υποαλλεργικά και -ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ- με φακούς ασφαιρικού σχεδιασμού με αντιχαρακτικές επιστρώσεις. Έτσι έχουμε λεπτότερο φακό από τον κανονικό και με την τέλεια οπτική άνεση που μπορεί να προσφέρει στον διοπτροφόρο.

Η συλλογή σε οπτικά περιλαμβάνει και τα γυαλιά ηλίου SMART SUNS. Όλα είναι μοντέλα της πιο πρόσφατης collection, από εργοστάσια στην Ιταλία. Όλα διαθέτουν φακούς της βέλτιστης ποιότητας POLARISED και UV400, για μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τις βλαβερές ακτίνες του. Ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή τα γυαλιά ηλίου εκτός από αξεσουάρ μόδας είναι πλέον απαραίτητα για την καθημερινή μας ζωή. Σε μοντέρνους ή πιο κλασικούς σχεδιασμούς για τη γυναίκα, τον άντρα ή το παιδί!

Ξεκίνησε ένα όνειρο…. με συνοδοιπόρους όλους εσάς τους φίλους και συνεργάτες!

Ευχαριστούμε.